Rss

Recomenda

sábado, 8 de setembro de 2012

mesazhet me te bukura

Fjalët e tij janë të ëmbël, të gëzojnë lumturinë si valën e detit të pastër me ujë të kristaltë. I poked në zemrën tënde, unë do të shpërthej në zemrën tuaj si bleta djeg buzët me dashuri, ajo është e mrekullueshme të ndjehen të lumtur për të fluturojnë hapur, dhe ecin në ujë të nxehtë dhe të qetë, ju thes kafshë të egra im loving you.

0 comentários:

Postar um comentário

Blogger templates

free counters