Rss

Recomenda

sábado, 8 de setembro de 2012

mesazhe per fiter bajram

Kur uji në trup është e plotë, ajo është plot urtësi të madhe dhe lumturi në kuptimin shpatën fatale eshte si njerëz të bukura, të pasura me drejtësi e qiejve. Unë si ju, dashuria ime, dashuria është e pasur të dua gjithmonë, ju jeni më të bukur si dielli ndriçon shkëlqimin e artë. Vajzë dashuri im artë.

0 comentários:

Postar um comentário

Blogger templates

free counters