Rss

Recomenda

sábado, 8 de setembro de 2012

mesazhe per bajram

Buzëqeshje Belo verbuar e ëndrrave tuaja në një tërheqje të pabesueshme me hënë të plotë të gëzohet lumturisë! Unë e dua jetën, e dua buzëqeshjen e saj të ëmbël aq buzëqeshje të bardhë që shkëlqejnë si yjet në sytë e tyre shkëlqejnë, Kristal bukura të energjisë të pastër nga dielli për të krijuar një univers të shkëlqyer, e shkëlqyer të nxehtë dhe të ftohtë.Natë ka një dëshirë e fortë për ju. Pranë detit, unë po ju them se unë të dua! Unë dua dashuri im.

0 comentários:

Postar um comentário

Blogger templates

free counters