Rss

Recomenda

sábado, 8 de setembro de 2012

mesazhe dashurie

Nata e pasionit në sytë e tij lumturinë ngrirë akull të ngrohtë, i dashur dhe e mrekullueshme, sytë e tij më bën të ndjehem buzëqeshje të veçantë të ndihmave, zjarrin e pasionit, dashuri të pastër dhe të përjetshme rënie të egra agat në shpërthim fatal dërrmuese e dashurisë në psherëtimë butë ftohtë deri në ajër gjerdan kockat. Dhimbje e shprehur në parajsë mishit të egër, stuhi grevë injektimin e natyrës së egër, në dashuri me ju, dashuria ime. Kur pashë vajzën origjinale dhe e bukur në pasqyrë princeshë, ju jeni një ujë kristal e qartë dhe të bukur të pastër dashur minerale puthje pavdekshëm, fatale dhe thellësisht në gjumë, ndërsa ajrit të ftohtë freskuese, pëllumbi relaksim fluturon në një re të bardhë, dashuri buzëqeshje tuaj simpati, djegur nga zjarri.

0 comentários:

Postar um comentário

Blogger templates

free counters