Rss

Recomenda

sábado, 8 de setembro de 2012

mesazh per ditelindje

Mahnitshme tuaj verbuar shkëlqimi Dream buzëqeshje është vëllazërore, me dashuri të plotë moon jubilo lumtur! Dashur im i jetës sime, ju jeni buzëqeshje i dashur si drita e ëmbël e bardhë, buzëqeshja juaj shkëlqen si yje në sytë e tyre ndriçon, shkëlqimin energji dielli kristal të pastër të krijimit universit mrekullueshme fantastike, të nxehtë dhe të ftohtë në shtrydhje natën mbi ju, pranë shëndoshë e detit ju thashë i love you! Unë e dua fëmijën tim.

0 comentários:

Postar um comentário

Blogger templates

free counters